Monday, January 24, 2011

i.n.g.a.t .k.a.h. ?







kamu semua mesti kenal dia kan ? dia NURAFIQAH JASNIE..mY best friend in the world..sa rindu gla sama dea..nwaY pp..i made this post just for ue..ue know i lov ue damn fucking much bebeh..mcmna kita gaduh pun..i still sonsider ue as my friend dunia dan akhirat..banyak kenangan kita bersama..

pp..kau ingat kah time first time aku naik bas tue ? time tue kau masi sama apek.. kau minta apek cakap sama tue pakcik bas yang kononnya aku nie bisu..lucu kah..

pp..kau ingat kah time kita selalu eskep kelas addmaths..chemistry dan fizik..kita stay2 di kelas seja..

pp..kau ingatkah time kita pergi kionsom tue..first time aku pergi situ..kita eskep pergi kionsom sama dengan dorang apek..kita plan maw pasg2 kunu..taw2 c acho bikin rusak plan nie kan..

pp..kau ingat kah..kita selalu stay2 di belakang kelas 4 stek..duduk2 sana time xda cikgu..stay ramai-ramai..

pp..kau ingat kah..time akhir tahun 2009..kita selalu pulang awal..pastue kau selalu bawa makan bakso..then dari bakso kita pergi sulaman..stay2 lagi..time tue prnah kita igt kita kena kjar ule cigu ramzamzan..berlarian kita turun bukit..ahah

pp..kau ingat kah..kalau aku bawa kamera..kau yang selalu jadi tukang ambil gambar..kita round2 skula pastue kau ambil gambar..macam urg kau ambil..aku tukang bawa kamera kau pula tukang ambil gambar..

pp..kau ingat kah time kita gaduh tue..gara2 aku bermasalah awal2 pagi then kau pun panas..then kita gaduh dan aku terlepas cakap yang aku buli idup tanpa kawan..tapi ternyata tidak..time tue betul2 aku menyesal cakap gitu..

pp..kau ingat kah..kalau di kelas kita seja yang selalu bermain time belajar..kalau bawa dk..dui ! mmg x patut sebab dea selalu saja serius nie..

pp..kau ingat kah..time aku di kampung..dan awal pagi kau col aku..minta tolong pujuk apek..awal pagi kau kasi bangun aku..time aku maw pujuk apek..time tue kamu ok suda..

pp..kau ingat kah..time apek kemalangan..aku sama kau try pergi cari kereta sebab kau mahu melawat apek di hospital..sampai minta tolong teacher ervina lagi tue..

pp..kau ingat kah..time petang2 kau col aku..gara2 apek juga..kau menangis dan aku pun ikut turut menangis..kita sama-sama menangis..

pp..ingat kah time aku macam orang ,ahu mati seja igt ayong..give up sama hidup aku..dan kau tampar aku sampai merah pipi aku..aku x marah sebab aku x merasa sakit tamparan kau walaupun aku tahu kau kuat tampar aku..

pp..kau ingat kah..time ayong c men2 aku..dia bwa aku brek gara2 rmbut seja..dan kau tulunk aku c nasihat ayong..time tue aku nangis di skulah..

pp..kau ingat kah time aku ambil alat lk kau..kunun2 mahu c luka diri aku gara-gara aku brek sama billy..time tue kau tidak larang aku malah menyuruh lagi..walaupun sebenarnya kau tahu yang aku tidak berani buat begitu..

pp..kau ingat kah..kau..aku dan dk datang rumah aku..kita uat kek..sedap juga kek kita kan..walaupun kek coklat kukus..pastue kita kasi rasa dorang tatak..

pp..kau ingat kah..kita selalu pulang skula pergi TT..rumah acik..jumpa ewan..jumpa ayong..then shasha jumpa tatak..kita selalu stay2 sana..

pp..kau ingat kah time di tuisyen..kita lah paling nakal..cigu ghafar bilank..dan cigu hambri pun kita selalu kacau..pusat tuisyen tue kita yang c ribut..ketawa2..lari2..then klu ada kelas ganti sabtu..sempat g kita pergi kbox..

pp..kau ingat kah saat hp kau kena rampas gara2 aku..hp ayu..then aku bagi pinjam kau hp..aku cakap sama dad aku hp aku kena rampas..pdahal sama kau..

pp..kau ingat kah..time cikgu mariati minta duit buku tue..dan aku urg paling lambat bayar..aku lupa bawa duit..dan kau sanggup p minta pinjam sama urg gara2 maw bayar buku aku seja..

pp..kau ingat kah time kita pergi beraya rumah ke rumah tue..time tue kau mahu beraya di rumah apek tanpa pengetahuan ewan..dan aku mahu pergi rumah ayong..tapi nana mahu pulang awal..dan kau pun serba salah..jadi kita bergaduh lagi..

pp..kau ingat kah..time2 aku kritis sama ayong..aku col kau nangis2..kita berconek pkai num cuzzy aku..time tue rupanya kau pun ada msalh sama ewan..

pp..ingat kah..time aku c konek kau..rupanya kau pun tengah berconek sama dorang kubie..ramai kita conek..ahah..ribut nie..

blablabla..

PP..KENANGAN KITA SUNGGUH BANYAK KAN..WALAUPUN SEPARUH LAGI TUE AKU X SEMPAT SEBUT DI POST NIE..TAPI BANYAK KAN..PP..KITA BERKAWAN NIE LAMA SUDAH..AKU SAYANG KAU..BETUL AKU MEMANG MENGKAGUMI KAU..TIAP APA YANG AKU BUAT..AKU MAHU PERFECT DEPAN KAU..SEBAB PANDANGAN KAU PALING PENTING BAGI AKU..WALAUPUN SOMETIMES ADA YANG X BETUL..PP..PERSAHABATAN KITA NIE AKU MINTA TOLONG JANGAN TAMATKAN GARA2 MASALAH KECIL ATAU BESAR..JANGAN KASI PUTUS..AKU RINDU MAHU BERGADUH SAMA KAU..MAHU BERMAIN SAMA KAU..MAHU KETAWA2..AKU RINDU ITU SEMUA..KALAU AKU SALAH..AKU MINTA MAAF..TAPI KEKAL KAN NIE PERSAHABATAN KITA..WLUPUN SOMETIMES KAU MMG ANNOYING TAPI AKU X PERNAH KISAH..AKU AGGP ITU SEBAGAI KEBURUKAN KAU.DAN AKU TRIMA KAU..KELEBIHAN DAN KEBURUKAN KAU..AKU MAHU KITA STILL KAWAN 4EVER..BFF..UHU

LAST WORD..AKU SAYANG KAU PP..KAU KAWAN THE BEST AKU..KALAU KITA GADUH..KITA MESTI MENANGIS TANGISI KESILAPAN KITA..SEMUDAH INI KAH KAU MAHU TAMATKAN PRHBUNGAN KITA..KITA MENANGIS BERSAMA..KETAWA BERSAMA..SEMUA KITA KONGSI..XDA RAHSIA ANTARA KITA..

I LOVE UE..BFF 4EVER..

PIPEY & MIMY









NAMPAK KAH SENYUMAN KITA..BETAPA GEMBIRANYA KITA KAN PP..I MISS KITA MCM DULU..
MOHD HAFIZ MINE . SILA FOLLOW :)

No comments: