Thursday, May 5, 2011

♥ THIS MAN SO DAMN FUCKIN MUCH ! :)



he my besties ~ my family ~ my brother ~ my everything ~
i love him so much ~ too much ~ 

aku kenal dia nhe sebenarnya lama sudah ah ~ dari form 3 lagi tetapi time itu kami tidak rapat . belum lagi rapat . kami start rapat time dorang khatijah and ayue berkawan sama dia . first impresion aku sama dia nhe kan temberang ~ banyak cakap ~ 
ala ~ dia pun mula-mula kenal aku pun fikir yang bukan-bukan juga pasal aku . nah ! 
aku memag rapat sama dia ~ mungkin lebih rapat dari dia dan dorang khatijah . time pulang sekolah teman aku naik bas adalah dia . kamu Semua tahu kan betapa takutnya aku naik bas . bikin seram bila menekan loceng atau ketuk baS thu . so dia lah peneman aku yang setia ~ 
bila dengan dia aku rasa di hargai dan berharga . :) why ? sebab bila dengan dia aku rasa real . aku rasa diri aku sendiri . bukan lah dengan besties aku yang lain aku rasa palsu . NO ! i meant here is bila dengan dia aku rasa freedom buat apa yang aku suka . aku boleh mengedik ~ komplen ~ tanpa batasan lah .

selama nhe aku tidak pernah menyangka yang aku akan ada lagi kawan sebaik dia di dunia nhe ~ dia lah yang banyak membantu aku di saat aku susah ~ saat aku jatuh bila brek sama ayong . dia lah pemberi semangat aku . saat aku bergaduh sama besties aku PP ~ dia lah punca aku dapat kekuatan nhe semua . dia percaya sama aku ~ dan aku sangat menghargai kepercayaaan dia . apa yang selama nhe dia buat sama aku lebih dari apa yang besties aku buat sama aku ~ aku tidak bermaksud besties aku bukan kawan yang baik bagi aku . NO ! mereka semua baik . tetapi semua pun ada kehidupan masing-masing dan aku pun bukan jenis orang yang suka menyendiri ~ dia saat dia susah atau sibuk masih ada masa untuk membantu aku ~ 
family aku kenal sudah sama dia ~ aku bersyukur juga sebab biLA aku mahu keluar sama dia . family aku bagi kepercayaaan penuh sebab mereka tahu aku tidak salah memilih kawan ~ aku mahu menangis buat nhe note !
maybe dulu aku masih bisa mampu bersendirian dalam segala hal tetapi sekarang apa yang aku mahu buat semua mesti sama dia ~ aku mahu mencari kerja mesti sama dia . aku mahu jalan pun sama dia . dia watak yang paling penting dalam hidup aku selepas family aku ~ sometimes aku berfikir beruntungnya aku if dapat lelaki sebaik dia . boleh juga kau kahwin sama dia nhe  tetapi aku sedar antara kami tiada apa perasaan lebih selain cuma kawan dan adik beradik ~ he's my soulmate family ~ ahahha :)
dia banyak tolong aku ~ really ? kami saling backup each other ~ when he needs help im help him the best i can . i try ~ but when i cant help him im so sad . miserable sebab tidak dapat bantu dia di saat dia sudah banyak menabur budi untuk aku ~ dia terima aku apa adanya ~ bila aku tidak dapat bantu dia waktu dia dalam kesusahan then i only can pray for him ~ i always want him get the best in his life just like he want me to get the best on my life ~ paklong ! lets stick together ~ lets go to scholl together ~ lets go study together ~ mari capai cita-cita kita sama-sama ~ lets not lost each other ~

I LOVE YOU SO MUCH ~ ONLY WITH YOU I FEEL LIKE IM REALLY CARED ~ 

thanx god ! aku betul-betul bersyukur ~ walaupun aku banyak kecewa dalam banyak hal tapi kau hantar juga manusia macam dia untuk bagi aku kekuatan ~ aku betul-betul bersyukur punya kawan macam kau ~ honestly i love you damn much besties ~
im sorry if selama kita berkawan kau ada sakit hati sama aku tetapi tidak sanggup bagitahu aku ~


~ ikhlas datang dari hati ~

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥

MOHD HAFIZ MINE . SILA FOLLOW :)

No comments: