Wednesday, June 15, 2011

lamerrr x update liao :/

2 june 2011

aku mendapat panggilan dari tempat idaman aku SSTC bha .
bunga-bunga hati . ahaha . mula-mula memang menangis lha tidak kena col kan . janji 31 May tapi tiada nhe . :/
sekali terasa-rasa sudah ada unknown number call . nah ! dia lha nhe . sstc lha nhe . hepi liao .

6 june 2011

nah . di sini start kelas sudah aku . mula-mula memang bha awkward . tiada orang kau kenal tapi last-last siuk babe . banyak kawan aku jumpa . gila-gila semua walaupun aku lah paling muda di antara mereka semua . memang paling muda lah . adik bha :)

kena minta bagi perkenalan diri di hadapan kelas . nervous aku . tapi nasib baik aku paling last kan . so aku banyak dapat peluang melihat classmate aku yang lain perform bha . banyak juga ilham aku dapat atas kritikan miss melissa kepada mereka . 

its all about your confidental sayangggg :))

so dengan iman yang cukup . keyakinan yang mantap aku memperkenalkan diri aku sama mereka . sekaligus mengundi diri sendiri menjadi assistant kelas bha . inda malu ! ahaha . paling muda lagi thu :)

aku dapat bestfriend baru lagi . tengok bawah please :























~ c eyzah dan c myra ~

memang gila lha bah kami sana . otak lagi sma :)

kamcingggggggg lah bha babe .



13 june 2011

tarikh special sebab at last c apis bawa aku kapel . bunga-bunga hatii . terserlah keserian wajah terus . ya aku suka dia . di sayang ini babe . pemilik hati bha ini . pengganti pujaan hati aku yang duluan :)




lastly aku round wisma merdeka bha berapa kali sudah . sale bha dorang budu . ahaha . nah cepat kau hujung bulan . gatal sudah tangan aku mahu p membeli barang . mata pun rambang mata sudah . 




MOHD HAFIZ MINE . SILA FOLLOW :)

No comments: