Sunday, November 6, 2011

IF THATS WHAT YOU WANT THEN YOU WILL GET IT

Tiba -tiba kena text oleh boyfriend tercinta yang sekarang sudah menjadi EX BOYFRIEND beberapa minit yang lalu gara-gara blog aku ini . Gara-gara aku memaki dia lah . Yes ! Memang aku mengakulah memang aku ada maki dia . Tapi faham juga time itu kacau jiwa aku . Kes lama bah . Time aku baru mahu bernafas bagi hati aku sama orang lain tetapi macam-macam masalah timbul . Saat aku takut betul jatuh . Menangis tiap malam terkenangkan cinta yang tidak kesampaian ( ayat tu bah ) . Terluka bah . Untuk kau yang telah baca blog aku . yang tidak aku sangka gara-gara blog kita PUTUS . Aku minta maaf sahaja sama kau dari hujung rambut kau sampai hujung kaki kau . Sebenarnya aku pun lupa sudah pasal benda-benda ini semua . Aku ingat pun saat kau text aku then baru aku tengok balik post aku semua . Dan sudah juga aku delete benda itu semua . Minta maaf sahaja untuk kau dan keluarga kau .

Tidak aku sangka benda ini jadi . Tetapi aku terima ;) kalau itu yang kau mahu . Fikir lain ? ok :) terserahlah . Aku faham kalau kau mahu fikir lain atau tidak dapat terima . Aku faham bah . Rasa lain ? ok . Rasanya memang dari awal lagi memang hubungan kita bermasalah kan .

Kau baca dulu post terbaru aku pasal kita . Semua mengenai kau . Tidak cukup kah benda itu buat kau sampai hal lama kau mahu ungkit balik . Aku sedar itu salah aku . Aku cukup sedar tetapi kalau kau cuba lupa benda lama itu . Maafkan aku . Tapi aku dapat rasa benda itu tidak akan jadi kan . Aku tidak akan cuba pujuk kau . Merayu sama kau tentang hubungan kita . Aku biar benda ini terjadi dengan sendiri . Kalau kita ada jodoh aku mahu . Aku mahu sama kau . Aku sayang kau MOHD HAFIZ ! Mohon maaf L:)

Sekarang u heard nothing from me . Saat kau putus kan aku . Saat ini aku lesap dari hidup kau .  
MOHD HAFIZ MINE . SILA FOLLOW :)

No comments: