Wednesday, December 21, 2011

Birthday girl :)

Baru mahu update bah ini benda :) Ahad tu kan bornday soulsister kami Nurafeeyqah Jasnie . So sweet baby . Plan mahu buat surprise party for her so patak-patak lah diut beli kek Secret Recipe dan aku sponsor Big Apple since aku nampak Wall ke Wall dia dengan bitchy Dira yang dia mengidam mahu makan Big Apple . Sekali lagi so sweet .
My husband pick up mereka semua . Wah ! Husband ahh . Since when aku married ne ? Berhimpitan semua bah . Paling lucu bila mahu ambil Dira dan Dk terpaksa duduk berpangku . Haha :D Sampai di UITM ne naik tangga punya kick mahu pergi hostel PP . Penat dan semput aku buduh ! Dira duluan ketuk pintu muncul depan pintu PP dan yang lain bertapuk . Aku sampai dengan kek tu terus berlagu Happy Birthday sama dia . Dengan muka mamai baru bangun terus menangis . Tak berhenti menangis bah ini budak . Kami pun almost mahu merosakkan mascara ini . Ceh ~
We have so much fun lah on that day . Im freakin happy bila baby aku semua ada . Semua lengkap bah . Imagine since habis spm jarang mahu jumpa lebih-lebih lagi bila semua sambung belajar dan bekerja . Bila jumpa ini fikir ada awkward moment tetapi semua masih sama dengan dulu . PP dengan perangai ragam dia . Ayu dengan mulut pedas dia . Dk dengan minah blur . Semua masih sama macam dulu . Glad we can still be we although time eat-eat us . Means aku walaupun masa dulu sudah berlalu tetapi tetap tidak merubah persahabatan kami . HAHA :) Deadly in love with my baby .
Happy belated birthday darling :)

 
Gambar yang lain laterlah aku upload ahh ~ muahmuahmuah
MOHD HAFIZ MINE . SILA FOLLOW :)

No comments: