Monday, January 23, 2012

Dear sayang ,


Me tahu you terluka sama keadaan kita . Sedarlah yang me pun lagi terluka . Lagi sakit . Yeahh ! Kita sama sama merasa sakit sama keadaan ni . Tapi bukan kita yang mahu . Me tahu you mahu hidup sama me begitu juga dengan me yang mahu hidup sama you tapi keadaan tidak memihak sama kita . Me sayang you sangat-sangat dan me tahu you pun sayang me . Biar keadaan kita macam ni , tetapi me tetap sayang you . Biarpun selepas ni tak kan ada text ' i love you ' or ' i miss you ' . Tapi please sentiasa tahu sebanyak mana you rindu sama me sebanyakkkk itu juga me rindu sama you malah mungkin lebih . You jaga diri k . Me tahu selepas ni tak kan ada lagi yang text me suruh makan . Jaga diri . Begitu juga dengan you tetapi tabah sejalah sama ketentuan Tuhan . Mungkin Tuhan telah merancang sesuatu unutk kita . Doa sahaja mudahan kita berjodoh dan kembali bersama balik . Atau mungkin me bukan perempuan yang terbaik untuk you . Dengan itu , me reda kalau-kalau selepas ni you mencari lain . It sokay sayang . Mungkin dia seorang yang lebih baik dari me dan mereka pun suka . I love you so muchhh . Take care . Kalau sakit makan ubat . Jangan buat perangai nda tentu dan less smoke sayang . You dah janji sama me . Maaf semua janji-janji kita terbiar begitu sahaja . Tapi faham , semua ini bukan atas kehendak kita tetapi kehendak orang yang suka melihat kita terpisah . Last word , you my man always be mine and I love you so muchhh . 


From ,
Once becomes yours :(
MOHD HAFIZ MINE . SILA FOLLOW :)

No comments: