Tuesday, February 14, 2012

Baby's day :)

Actually kan , lama sudah bah aku mahu update ni tapi mahu jaga hati baby aku yang satu semua tak dapat . Upload gambar di FB pun tak dapat juga .






























Sebab apa ? Sebab time ni kami bermasalah sama pipey . Huhu ~ To be honest lah , gambar ini semua fake ! Gembira kan ? Ketawa kan ? Padahal risau kena marah oleh pipey . Kami tengok wayang pun tidak fokus sebab fikir perasaan dia . Kesimpulannya , kami berjalan tidak enjoy . Imissyou pipey . Im sorry :( This will be the last time kami jalan tanpa kau . 


MOHD HAFIZ MINE . SILA FOLLOW :)

No comments: