Monday, February 13, 2012

Happy 8 Monthsary :')






Happy 8 mothsary sayang :') Tak sangka kita 8 bulan sudah . Rasa macam baru semalam you bawa me couple . Punya best kan ada perasaan yang sama ? Me bahagia sama you walaupun kita bergaduh tetapi biasa lah tu sayang . Setiap perhubungan ada turun naik kan . Memang yang time hubungan kita tropot tu kan , time tu me rasa macam mahu give up sudah . Then , you lagi yang jarang text me , tidak call me sudah macam dulu tambah lagi me rasa kita tiada harapan sudah . Time bergaduh lagi . Bergaduh besar sampai tidak tahu siapa yang kasih tinggal siapa . Time you marah betul tu , me sama ego me . Memang me at first , merayu sama you time you marah tu , tapi tiba-tiba macam penat mahu merayu . Bukan penat tetapi orang cakap kalau orang tak mahu jangan di paksa kan . So me tak paksa you lagi balik sama me . Sekali lagi , ego menguasai diri me dengan FB sekali  you ambil . Macam tiada hidup sudah me . Try sedaya upaya lupa sama you . Try tidak menangis . Kalau you mahu tahu lah time me text you malam tu minta FB me balik , time tu tahan hati jak supaya jangan jatuh lagi sama you . Jangan jatuh air mata dan jangan runtuh ego . Tapi tidak dapat ! You kasih runtuh lagi ego me dengan text text you yang ambil berat tu . EEe ~ Benci ! Actually , bukan benci tapi bahagia sebab me tahu you pun tak boleh kalau tiada me dalam hidup you . Sama juga macam me sayang . Me bahagia betul sama you . Tiada lelaki lain boleh buat me macam ni . You mahu tahu ? Me selalu berpegang sama kata-kat you yang ini :)

' kalau aku dapat ini perempuan , aku jaga dia baik-baik '


* lucu muka kita :) rindu pula sama you :'(

Banyak-banyak ayat iloveyou , imissyou , forever tak boleh dibandingkan sama ayat you yang di atas tu . Ayat tu yang buat me tambah sayang sama you . Me setiap masa sentiasa ingat ayat tu . Ingat ayat tu buat me bahagia dan buat me rasa yang selama kita bersama ni , you betul-betul telah membuktikan kata-kata you tu . You jaga me dengan baik sayang :) Thanks untuk setiap saat kita bersama , kenangan kita . Thanks untuk semua sayang . Thanks bersabar sama perangai me . Thanks jaga me . Tiga perkataan yang akan selalu you dengar dari me , iloveyou . Tidak pernah bosan dan penat me cakap benda ni sama you . Entah kenapa tapi me rasa me jatuh cinta lagi sama you . Sama seperti first time :) Me dulu selalu fikir kalau me mahu ada pasangan hidup , me mahu lelaki tu yang buat me tiap hari jatuh cinta sama dia , tak jemu me bilang iloveyou , yang tiap hari buat me rasa macam first time bercinta . Finally kan , me jumpa sudah lelaki tu sayang . You yang buat me rasa me tiap hari jatuh cinta sama you macam pertama kali . Pelik kan ? 8 bulan bersama tapi rasa macam baru sahaja me jatuh cinta sama you . 

Orang selalu cakap , perhubungan paling lama pun selama 6 bulan . Masuk bulan ke-6 , banyak rintangan dan akan putus . Me takut sama benda ni . Betul , me takut . Me tidak mahu selama yang kita share suka duka kita berakhir macam tu sahaja . Tapi Alhamdullilah , kita berhasil juga tempuhi semua masalah masalah tu kan sayang . No worries anymore . Me yakin , masalah akan datang pun pasti kita berhasil tempuhi asalkan kita jadi diri kita , bertolak ansur , dan masih punya perasaan yang sama iaitu SAYANG . Hai haii , me sangat sayang sama you . Rasanya hari-hari me tak lengkap kalau tiada you walaupun kita tak jumpa tapi asalkan kita berhubung cukup bagi me . Actually , tak mahu lah text or call jak . Mahu juga jumpa kan . Hehe :p

Ok tamat sampai disini ucapan saya untuk 8 montsary kami ni . Next month , akan ada ucapan lagi yaa ~ muahmuahmuah kiss kiss sama laki saya iaitu mohdhafiz . 


MOHD HAFIZ MINE . SILA FOLLOW :)

No comments: