Thursday, March 15, 2012

9 MONTHS

Hei , sangat sibuk sehingga blog pun tidak terupdate :) Aku sama apis 9 bulan 2 hari sudahh . Bahagianyaa aku . Plan kami 13 tu jalan lah . Nasib baik dia tak ada ikut kursus tu gara - gara dia accident . Ya , dia accident gara - gara mahu hantar KFC sama aku . Walaupun aku bilang tidak payah tapi degil juga dia mahu hantar bah . Betul aku sangat serba salah sama benda ni . Gara-gara aku dia kena marah oleh family dia , tak boleh drive kereta . Teruk ba kereta diaa . Like honestly , bila dia bilang sama aku dia accident terus direct aku call besties aku menangis . Walaupun dia tidak cedera tapi tetap aku serba salah . Hmm , maaf sayang . Btw , berbalik kepada cerita :) 13 tu aku exam so after exam tu dia jumpa aku . Kami tengok John Carter . Kesiukan dia tengok ahh . Aku ni tak fokus tengok cerita tu . Kerja aku tengok dia seja dan kacau kacau dia . Terlampau rindu kan . Hahaha :) Satu lagi kenangan sama dia tercipta . Kenangan terindah . Then , kami stay kejap take picture duluu . Sweet ~ Lama sudah tidak take picture sama dia kan .





After that , kami pulang . Dia hantar aku pergi terminal dan naik bas juga dia buat kali ke dua . Sangat sweet kann . Pegang tangan . E geram aku sama dia . Rindu sangattt sudahhh ! Sayang , iloveyou sangat sangat . Me doa kita selamanya . Amin


MOHD HAFIZ MINE . SILA FOLLOW :)

No comments: