Monday, March 26, 2012

Best and Worst moment

Kemarin kan aku , nana , ely dan adek pergi test english course di AMC dekat Likas Square :) Punyalah lambat kami jalan . Imagine aku bangun jam 7.30 pagi , then call kitut (ely) suruh bersiap sekali datang pergi rumah dia belum siap derr ~ masih lagi berkemban bahh . Then call si butun (nana) lagi mahu pinjam dress sama dia cause aku pun kelam kabut dari rumah so pakai baju pun hentam seja ni tak tengok lagi . Tak nampak bebeh ni :) Pinjam dress nana sekali punyalahh nampak bentuk badan aku . Too hot lah pulak . Then pakai seja lah baju singlet and jaket with jeans and planning sampai KK baru beli dress dan tukar seja . Na , c butun ni mahu ikut juga so tunggu lah dia habis mandi lepas tu sapu rumah . 3 minit kunun mahu menyapu , mahu jalan p KK pun mahu dekat jam 12 juga . Kesian sayang aku tunggu aku di terminal ni :) Last kami sampai juga , dia pakai baju kuning pula taw ~
Then , plan mahu pergi likas square terus tapi sebab macam rasa ulang alik nanti kan mahu pergi KK lagi , so kami enjoy dulu . Pergi CP dulu kami . First , cari dress aku . Aku faham kami semua lapar tapi dress aku dulu yang penting :) Cari punya cari last last jumpa juga . Tukar terus ni bah di kedai baju tu . Cantik dan sekali lagi colour hitam . Dia mula-mula tak suka sama dress tu tapi aku si biar jak . Siap tanya dorang nana lagi siapa yang pilih dress tu untuk aku . Then baru kami makan di palm square . Dia mesti tak makan bah . Dia jugalah belanja kami semua . Trip bah si kitut ni . Lepas makan kami tengok wayang ' woman in black ' jam 1 . Since masih awal , kami pergi dupdups dulu di kbox . Sangat tak best kbox dekat panggung tu , then dekat jam 1.50 tu kami masuk panggung dah . Hmm , bestlah juga cerita woman in black ni tapi ending dia tak berapa best sangat . Dia sama anak dia mati juga last last ni :'( Tapi macam kamu tahulah , kalau tengok wayang sama dia mana aku fokus kan . Fokus sama dia jak . Tengok dia jak . Then , aku sama dia tukar hp dan aku servay hp aku tu dan jumpa note dia . Mahu nangis jak aku dekat panggung tu baca bah . Tapi dia bilang jangan nangis . Dia tak suka nampak aku nangis :') Aku tak expect pun dia akan buat note di hp aku . Macam aku kan selalu buat note di hp aku atau hp dia . Tapi dia ? Susah aku mahu nampak dia express feeling dia . Tapi yang ni betul-betul buat aku terharu sangat . Balik balik aku baca tanpa henti .


sayang , me cinta sama you sayang . Me sayang sangat sangat sama you . Tiada perempuan lain lagi di hati me hanya you jak sayang . You seorang sahaja ada di hati me . You dah cukup terbaik sudah buat me . You lah yang terbaik pernah bersama me . Kalau me pernah berkasar sama you , me minta maaf minta ampun sama you . Makin lama makin kuat janji me sama diri me sendiri akan jaga you walaupun tak dapat me akan berusaha juga jaga you sebaik mungkin . Me akan buat you bahagia sama me . You bini tercinta me sayang , you milik me . I love you Aimi Nadrah :')


Act , ada lagi part yang buat aku terharu sangat tapi biarlah rahsia antara kami . Like honestly , aku tergamam sama note dia ni dan terharu . Aku langsung tak expect dia akan meluah macam ni . Gosh , sayang iloveyou sangat . Grr , be mine always and forever . Eternity :) Btw , tiba-tiba dia bilang kalau mahu jumpa lagi pakai seja dress hitam yang dia beli ni . Wow ! Ternyata dia suka pula :) Grr , ngapngap . Gigit you ! haha 

By the way , after tengok wayang tu kami naik bas pergi likas square untuk test AMC . 1 jam before jam 5 kami sampai sudah . Soalan dia pasal find your friends strenght and weaknesses . Honestly , aku tak dapat jumpa satu apa pun weaknesses yang ada sama baby aku . They just to perfect . I love them so much . Then ,  habis test kami cari jalan keluar mahu pulang . Guess what ? Satu bas pun tiada yang muncul di sana . Terpaksa kami jalan kaki pergi teluk likas terus pergi depan masjid bandaran . Imagine lah , dengan dress berjalan kaki . Perghh , kuyak bah jalan di tepi jalan raya . Orang limpas limpas pergi hon lagi macam mereka tak pernah nampak manusia bah . Macam tak pernah nampak cikaro cantik . Haha ~ Then , ada lah ni bas pergi sepanggar . Desperate sangat aku tahan seja tu bas , then aku fikir dia main jalan jak kasih tinggal kami , so sana di bustop aku hantak hantak kaki sambil memaki sekali kena hon . Ternyata bas tu tunggu kami juga . Haha ~ Sanggup bah berdiri asal ada bas . Punya lucu . Adui , worst moment ever tapi lutcu ! Kenangan paling perit dan best juga lah kalau kena ingat ingat ni . Hehe ~ 




MOHD HAFIZ MINE . SILA FOLLOW :)

No comments: