Tuesday, March 20, 2012

Dia Tipu Aku :')

Ingat kah pasal post aku ' Nyebelin Banget ' tu ? Haha . Aku post sana pasal dia buat aku marah dan geram gara gara hp aku yang rosak konon tu . Perghhh , ternyata dia tipu . Dia sengaja buat aku marah sebab dia mahu kasih surprise aku seja . Haha . So sweet kan dia . Baik baik seja hp aku . Berwajah baru lagi . Grr , tak sabar aku mahu tengok hp aku tu . Hehe . Aku tengok dulu kemudian mungkin baru aku jual then beli samsung Y . Act , aku mahu samsung Ace tapi dia tak bagi . Dia mahu juga hp sama sama macam dia . Sweet sekali lagi . Macam hp couple pula kan . Haha . Iloveyoumuch 

By the way kan , tadi aku servay blog aku . Refresh pasal semua kenangan kami , permulaan perkenalan kami :) macam mahu nangis pun ada ni aku baca balik semua . Grr , rindu sangat sama dia . Imagine lahh 9 bulan sama dia . Semua kenangan tu berharga sangat sangat buat aku . Aku suka ingat kenangan kami balik . Tidak membosankan . Lucu semua dan sweet . Geram aku sama dia . Ngapngappp :] Rindu you sangat sangat . 

#blog aku sudah siap kali ni kan . Tiada benda lagi aku mahu tambah ni . Biarlah sesimple sangat asal aku tak rimas nampak terlampau banyak gadjet di blog . Sedap mata aku pandang blog yang simple simple ni . Tak cantik kan blog aku tapi enjoy baca k :) Loveyouall ~


MOHD HAFIZ MINE . SILA FOLLOW :)

No comments: